True
Voetbal.TV => Kijk hier samenvattingen en nieuws van voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

11-10-2024
Estonia
Estonia: Afl. 3

Kimmo Mandelin op de Silja Europa kreeg de noodoproep van de Estonia binnen en deed zijn uiterste best om te hulp te schieten. Die nacht heeft een enorme impact op hem en alle andere betrokkenen gehad. Het onderzoek richt zich steeds meer op de boegklep, maar het wordt lastig om die zorgvuldig te onderzoeken. Alle betrokken partijen lijken in zekere mate schuld te hebben aan de ramp.



Van Roosmalen op Reportage
Van Roosmalen op Reportage: Afl. 6

Marcel bezoekt een belangrijke training van Vitesse en het Oorlogsmuseum in Arnhem.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Kringloop- en tweedehandswinkels lijken populairder dan ooit. Met name millenni

Kringloop- en tweedehandswinkels worden drukker bezocht dan ooit. Met name millennials zijn vaste klant, in de jacht op gewilde vintage items. Maar is het nog wel voordeliger? Tanja Kok zoekt het uit.



Café Kockelmann
Café Kockelmann: Afl. 6

CDA-fractievoorzitter Henri Bontenbal over de asielmaatregelen van minister Marjolein Faber. * VVD-Kamerlid Eric van der Burg hield deze week na jaren zijn maidenspeech in de Tweede Kamer. * Politiek verslaggever Thomas van Groningen over de achtbaan die Den Haag heet. * Presentatrice Catherine Keyl duikt in de geschiedenis van Nederlandse politici die mee hebben gedaan aan spelshows.



Waar doen ze het van?
Waar doen ze het van?: Afl. 6

De grote droom van René Bogaart is om met alle zes kinderen op zijn eigen landgoed te wonen. De eerste bouwplannen zijn eerder afgekeurd, maar René en Sandra houden niet van opgeven. Plan B is in werking. Gaat het de Bogaartjes lukken? Kan er eindelijk gebouwd worden?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 40 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 oktober, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

In Frankrijk is ophef ontstaan over het gebruik van bestrijdingsmiddelen op bloemen. In de landbouw was al veel bekend wat de gevolgen van bestrijdingsmiddelen zijn, maar in de bloemenwereld nog niet. * De Belarussische Nobelprijswinnares Svetlana Aleksijevitsj was onlangs in Nederland om de Belle van Zuylenring in ontvangst te nemen. We spraken haar over de situatie in haar thuisland en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. * Servische oppositiepartijen willen een Europees lithiumproject verbieden. Ondertussen beweren boze tongen dat Rusland zich mengt in het protest om een stokje te steken voor de deal tussen Servië en de EU.



Dolly for president
Dolly for president: Het startpunt van de gezamenlijke van Ilse en Frank zijn de Smoky Mountains, de

Het startpunt van de gezamenlijke reis van Ilse en Frank zijn de Smoky Mountains, de plek waar het allemaal begon voor Dolly Parton. Ilse en Frank dompelen zich onder in haar wereld, onder meer door te spreken met mensen in haar geboorteplaats Sevierville. Ook bezoeken ze Dollywood, het pretpark dat volledig aan Dolly Parton is gewijd, en stappen ze binnen in een Trumpstore, waar campagnemateriaal van presidentskandidaat Donald Trump wordt verkocht.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 6

Tabitha staat aan de vooravond van een optreden in Carré. Haar eerste theatervoorstelling ooit is reeds uitverkocht en dat zegt veel over de zangeres die in 2019 met 300 miljoen streams de meest gestreamde Nederlandse vrouwelijke artiest was. In haar leven heeft zij traumatische gebeurtenissen meegemaakt die zij, om te overleven, als een soort zwarte vlekken in haar geheugen heeft opgeslagen. Bij Eus in de kappersstoel praat ze openhartig over het verlies van haar vader op 9-jarige leeftijd, haar wilde tienerjaren, een toxische relatie en haar burn-out. Haar belangrijkste therapievorm, in de lange zoektocht naar zichzelf, is muziek.



Groeten vanaf de camping
Groeten vanaf de camping: Op de havencamping is Teunie te druk voor een familielunch, terwijl op de

Op de strandcamping is Jeltsje zelf de nachtwacht, want het personeel viert feest. De mannencamping wordt omgetoverd tot verzorgingstehuis waar een wel heel unieke bingo op het programma staat. Ondertussen wordt op de havencamping een bijzonder voetbaltoernooi georganiseerd.





2 voor 12
2 voor 12: Afl. 24

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.



NOS Voetbal Nations League
NOS Voetbal Nations League: Afl. 3

Voorbeschouwing op de Voetbal Nations League-wedstrijd Hongarije - Nederland.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 204

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 24

Door het wegvallen van verschillende overheidsregelingen wordt elektrisch rijden fors duurder. Is het dan nog wel interessant om een elektrische auto aan te schaffen? En Ziggo-klant Nel de Goede-Bollaart verhuist in 2021 van een rijtjeshuis naar een seniorenflat waar KPN verplicht is. Ze maakt gebruik van de overstapservice van KPN en gaat ervan uit dat hiermee haar oude Ziggo-abonnement wordt stopgezet. Drie jaar later ontdekt haar nicht dat Ziggo maandelijks geld afschrijft.



First dates
First Dates: Afl. 42

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 124

Als je professioneel boomhutbouwer bent, bouw je voor jezelf natuurlijk ook een bijzonder domein. In de groene oase van Stella Carpintera en haar vriend kijk je je ogen uit; houten huisjes, loungenetten op grote hoogte en uiteraard een boomhut, het is er allemaal. * In een polder vlakbij Putten grazen bijzonder exclusieve koeien. De wagyu-runderen van Dirk staan bekend om hun zachtaardige karakter en om hun smaakvolle vlees. Ook hun eten is bijzonder: ze eten de resten van de olijfolieproductie. Chef-kok Ramon wil daar meer van weten. * In De Bilt is een historische moestuin, met prachtige oude kassen en stenen bakken, nog altijd in gebruik.



Carrie op Vrijdag
Carrie op Vrijdag: Afl. 6

Paralympisch wielrenner Tristan Bangma won drie gouden medailles op de Paralympische Spelen in Parijs afgelopen zomer. Hij ziet slechts één procent. * Countryzangeres Hilde Vos en haar muzikanten hebben zondag in het hart van de Amerikaanse countrymuziek de prijs voor beste band gewonnen tijdens de jaarlijkse Texas Sounds International Music Awards. * Jeannot Peijen over zijn boek Ik had je graag verteld hoe mijn dag was, waarin hij vertelt hoe hij de draad weer heeft opgepakt na het overlijden van zijn vriend Ruud ten Wolde. * Glenn Helder waarschuwt voor de gevaren van online gokken. * Nick Bult Band speelt muziek van Paul Simon.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 285

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De mooiste documentaires, achtergrondprogramma's en persoonlijke verhalen van

In het cultuurmagazine Route C deze keer: dichter Annet Koops treedt voor het eerst op samen met twee musici, José Loermans en Lenie Winter. Ze draagt haar gedichten voor in haar kleine tuin in Breukelen tijdens het theater- en muziekfestival Gluren bij de Buren.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Willem blijkt een duidelijke liefdestaal te hebben. En met Zoë erbij durft hij die taal vloeiend te spreken. De date van Noa en Fabian gaat nu zo zoetjes aan beginnen.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4753

Capoeira komt uit Brazilië en is een combinatie van muziek, acrobatiek, dans en vechtsport. Serah krijgt les van Lisette. Zij heeft de hoogste graad in capoeira en is in Nederland de eerste en enige vrouwelijke 'mestra' in de capoeira. Hoe gaat Serah het doen? Pien ziet hoe Lobbert indruk probeert te maken met capoeira.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 6

Gesprek met de minister-president over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



FORMULA 1
FORMULA 1: Nine Times F1 Drivers Have Swapped Halfway Through The Season!

We have seen several driver swaps in recent times, whether it was a young Max Verstappen for Daniil Kvyat ahead of the 2016 Spanish Grand Prix, or most recently as Liam Lawson stepped in for Daniel Ricciardo. Here are nine times that F1 drivers have substituted for one another halfway through the season! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





EenVandaag
EenVandaag: Afl. 244

Buitenlandse zorgverleners trekken aan de bel over misstanden bij Nederlandse zorgbureaus * Warmtepompen bijna niet meer aan te slepen doordat de subsidie flink wordt verlaagd * Hoe realistisch is het dat er over 2 jaar zelfrijdende taxi van Elon Musk rijden?





MasterChef Australië
MasterChef Australië

De mega mystery box bevat de meeste ingrediënten ooit. De koks hebben slechts 30 minuten de tijd om een ​​winnend gerecht klaar te maken, waarna de drie slechts presterende koks de volgende dag de stresstest ondergaan.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 15

Deze week met Gaia Aikman, Sarah Bannier, Toprak Yalciner en Patrick Martens.





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 204

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Forum voor Democratie aangeklaagd voor verkiezingsfilmpjes

FvD leider Thierry Baudet moest zich vorige week melden op het politiebureau vanwege twee korte promotiefilmpjes waarin de partij haar standpunten over de genderideologie en immigratie uiteenzet. Hel leidde tot een officiële aanklacht. Kan een land waarin een oppositiepartij via het strafrecht buitenspel gezet wordt nog een democratie genoemd worden? Pieter Stuurman praat erover met Thierry Baudet. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 205

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Gio
Gio: DE SCHILDER TOESPREKEN & SLECHT OF GOED NIEUWS VOOR DE KATTEN🥲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 205 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 30

Yuna schrikt als ze haar moeder met Folmers ziet zoenen. Kan zij de relatie van haar ouders fixen?



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: SNOEP vs SLlJM CHALLENGE! || Fan Friday

Welke van de 2 zou jij graag willen hebben? Samen met May-lin doen we een super leuke challenge! Gaan we de zure snoepjes overleven? Of worden we overweldigd door sIijm? Check het nu! Dankjewel @May-Linkathy voor het meedoen! 𝘽𝙀𝙎𝙏𝙀𝙇 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 135

Nynke de Jong en Esther Groenenberg zijn te zien in de theatervoorstelling Het Leven, een Handleiding. Daarin laten ze zien dat het leven niet altijd even makkelijk is. * Robèrt van Beckhoven maakt een angstaanjagend lekker koekje in onze keuken. * De theatervoorstelling Horror vertelt het verhaal van een oud huis dat geteisterd wordt door een tragische familiegeschiedenis. Jakop Ahlbom bedacht en regisseert de voorstelling en vertelt erover. * Jelle Hermus brengt een nieuw boek uit: Positief leven in een turbulente wereld. Het boek is een antwoord op de onrust, angst en bezorgdheid die veel mensen voelen in tijden van snelle veranderingen.



Nienke Plas
Nienke Plas: Welke morning moet ik dan aanhouden #zwanger #nienkeplas #advies

Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 25

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



vThorben
vThorben: Vind De JUISTE ROUTE = WIN RACE!

Bedankt voor het kijken naar Vind De JUISTE ROUTE = WIN RACE! In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 61

Danny Terink en zijn moeder waren altijd samen. Zijn moeder woonde bij hem in huis en ook al was ze bijna 90 toen ze overleed, het gemis blijft. * Mariëlle Flens is nog maar 9 jaar wanneer ze haar beide ouders verliest. Haar moeder overlijdt als ze 2,5 jaar oud is. Haar vader heeft het zwaar met het verlies van zijn vrouw waardoor er veel terechtkomt op de schouders van Mariëlle. Dan overlijdt ook haar vader. Nu jaren later, na veel therapie, kan ze terugkijken op deze heftige jaren. * Nellie Jacobs en Petra Martens staan bij het graf van hun zoon en broer Co. Ook al is hij overleden, hij voelt nog helemaal als onderdeel van het gezin.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Foute jeugdboeken - Van Kooten en De Bie

Gemma Shackleton arriveert in de studio en verontschuldigt zich dat ze zo laat is. Toen Koot en Bie tegen het racistisch verleden van minister C.P. van Dijk protesteerden, is ze bij hen thuis gaan zoeken naar racistische lectuur zoals Sjors en Sjimmie en Kuifje. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Polly Op Vakantie | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Polly Op Vakantie Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: <a target="_blank" href="http://goo.gl/SbYy6A">Klik hier</a> Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



OnneDi
OnneDi: Arne Cheyenne Johnson: Het ECHTE verhaal achter 'The Conjuring 3' | MISDAAD & MYSTERIE

*affiliate samenwerking | ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: <a target="_blank" href="http://www.podimo.nl/moordcast">Klik hier</a> KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi ▻">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... ▻">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Doemdenken - Van Kooten en De Bie

Koot en Bie over doemdenkersmentaliteit met betrekking tot de Derde Wereldoorlog in diverse tijdschriften. Videofragment van ds. Ype Schaaf. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Dat en wat - Van Kooten en De Bie

Drs. E.I. Kipping over 'dat en wat' --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Zendamateurs Cock en Cor van der Laak - Van Kooten en De Bie

Cor van der Laak is op de kop af 25 jaar legaal zendamateur. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



VPRO Vrije Geluiden Sessies
VPRO Vrije Geluiden Sessies: Afl. 5

Klassiek gitarist Robin Scherpen speelt in de Kunstruimte van Willem Twee in 's-Hertogenbosch een aantal composities van zijn album For the Unseen. Dit album dat ontstaan is na een oogoperatie die hem tijdelijk in het donker dwong, weerspiegelt zijn persoonlijke reis en creatieve ontwikkeling.



Feyenoord
Feyenoord: 𝐀 𝐩𝐢𝐞𝐜𝐞 𝐨𝐟 𝐚𝐫𝐭 𝐢𝐧 𝟕𝟒 𝐟𝐫𝐚𝐦𝐞𝐬 🎞

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Epic Drag car reveal! Me vs. Jelly!

Epic Drag car reveal! Me vs. Jelly! Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 42

Albert heeft een weggooiprobleem en heeft Crystal gevraagd hem met een professionele sessie te helpen. Maar Crystal moet naar de kapper en tot ontzetting van iedereen gaat de boer haar scheren!



Close Up
Close Up: Grace Kelly (1929-1982) werd beschouwd als een van de mooiste actrices van haar tijd.

Grace Kelly (1929-1982) werd beschouwd als een van de mooiste actrices van haar tijd. Haar huwelijk met prins Rainier van Monaco in 1952 maakte haar tot een tijdloos icoon. Een documentaire gemaakt op basis van filmmateriaal dat door Grace Kelly en prins Rainier zélf gedraaid is, toont nu voor het eerst een beeld van de echte Grace Kelly, omringd door haar kinderen, vrienden en familie. In hedendaagse interviews halen deze naasten dierbare herinneringen op aan hun geliefde Grace, die in 1982 op slechts 52-jarige leeftijd overleed.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Financiële activiteiten - Van Kooten en De Bie

Joop van Tijn interviewt Koot en Bie over de structuur van het Simplisties Verbond. Ook over de financiële activiteiten heeft hij vragen. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



Het officiële Koot&Bie-kanaal
Het officiële Koot&Bie-kanaal: Ik ben genoemd - Van Kooten en De Bie

Louk Hobbema over de formatie met prof. dr. ir. P. Akkermans. --------- Bekijk meer video’s van Kooten en De Bie ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/ktWrT0 Abonneer">Klik hier</a> U nu ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/RegXp7 Website">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://kootenbie.nl/ Wikipedia">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/DQSX5H Bekijk">Klik hier</a> hieronder verschillende afspeellijsten van Kooten en De Bie! Keek op de Week van Toen ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/VrYc5E Blijvend">Klik hier</a> Actueel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/J3g4Gq Het">Klik hier</a> Lachste van Kooten en De Die ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/EbMqfr De">Klik hier</a> Vieze Man ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fdRdKq Het">Klik hier</a> Simplisties Verbond ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/AGbvfV Sport">Klik hier</a> en Spel ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/p8ahxN Zang">Klik hier</a> en Dans ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/218oGv Sport">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/YV59dQ Dirk">Klik hier</a> ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/WMPum5 De">Klik hier</a> Speelfilms ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/727TEY De">Klik hier</a> Positivoos ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/5cReHH De">Klik hier</a> Familie Van der Laak ► <a target="_blank" href="https://goo.gl/yrDQDi De">Klik hier</a> schrijver en het schrijven ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/PJgHYV De">Klik hier</a> zusjes Veenendaal ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/rf5cQA De">Klik hier</a> Bisnis van F. Jacobse en Tedje van Es ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/lMVFMG Moeder">Klik hier</a> en Zoon van Putten ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/fXDy7b Gezien">Klik hier</a> op tv ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/srllht Mooie">Klik hier</a> Vrrrouw! ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/B4clj8 Gebroeders">Klik hier</a> Temmes ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/Iv9yu0 Feest">Klik hier</a> in Medialand ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/dhGXXH Vieren">Klik hier</a> we Kerstmis wel of niet? ► <a target="_blank" href="http://goo.gl/BnSRp3 Herbeleef">Klik hier</a> hun honderden VPRO-uitzendingen en hilarische typetjes. Regelmatig verse 'oude' nummers. Blijf bij en laat u verrassen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 130

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.





Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 30

Te gast zijn fotograaf Bart Maat, partijleider SP Jimmy Dijk, presentator Lex Uiting, schrijver Pieter Koolwijk en hoofdagent Lieke Hester. Met hen hebben we het over hoe je de beste politieke foto maakt, de politieke week, het Regio Songfestival, de Kinderboekenweek en over het boek Het wordt ook steeds gekker.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 5

Buurvrouw Noël weet het zeker, ze wordt poppendokter. Fenna test uit of dat wel zo'n geschikt beroep voor haar is. Hoe je van een sok een leuke knuffelbeer maakt, laat Fenna in eenvoudige stappen zien. Ook komt er een echte poppendokter langs die vertelt hoe een beer of pop opgelapt kan worden. Fenna zingt het lied Favoriete Knuffel en buurvrouw Rian heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om geknuffeld te worden. Hoe krijgt ze dat voor elkaar?





Molmans
Molmans: Afl. 33

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 50

Sam en Julia willen graag dat het gaat sneeuwen en doen er alles aan om daarvoor te zorgen. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 284

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 204

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.