True
Voetbal.TV => Kijk hier samenvattingen en nieuws van voetbal ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

06-09-2024






Stand van Nederland
Stand van Nederland: Wat is interessanter voor onze economie, gedogen of legaliseren van wiet nu er

Momenteel vindt er in tien gemeenten een wietexperiment plaats, waardoor de vraag rijst wat interessanter is voor onze economie: gedogen of legaliseren? Menen Seijkens gaat op zoek naar het antwoord.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 250 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 september, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs: Afl. 9

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



CafΓ© Kockelmann
Café Kockelmann: Afl. 1

Haagse hoofdrolspelers en smaakmakers schuiven aan om terug- en vooruit te blikken op de debatten, wandelgangen en verhaallijnen van de politiek. Samen met sidekick Thomas van Groningen neemt Sven de kijker mee in Haagse ontwikkelingen en legt politici het vuur aan de schenen.



Waar doen ze het van?
Waar doen ze het van?: Afl. 1

We leren de vier families kennen. Waar wonen ze en hoe wonen ze? Dirk-Jan en Chantal laten trots hun boerderij en yurt zien. Hoe doet superbespaarder Anita haar boodschappen? De familie Elisabeth weet regelmatig gratis boodschappen te vinden en de Bogaartjes hebben een bouwplan voor huizen voor de kinderen. Kosten: zo'n 2,5 miljoen euro, maar krijgen ze de vergunning wel rond?



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 15 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 6 september, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Oekraïense opmars op Russisch grondgebied. We schakelen met verslaggever Gert-Jan Dennekamp die in Oekraïne is. * Acties voor het vroegpensioen. Al maanden voert de politie actie voor een betere vroegpensioenregeling. Vakbond FNV heeft ook een landelijke vroegpensioenactie aangekondigd in het openbaar vervoer. Te gast is econoom Mathijs Bouman. * Zorgen om de zorg in Limburg. De emoties in Heerlen lopen hoog op sinds de directie van het Zuyderland Medisch Centrum heeft besloten de spoedeisende hulp, het geboortecentrum en de complexe zorg de komende zes jaar over te hevelen naar de locatie in Sittard. Te gast is Xander Koolman.



Ten minste houdbaar tot
Ten minste houdbaar tot: Afl. 4

Pauls bedrijfsuitje krijgt een verrassende wending. Anna krijgt een klus als trainingsactrice in het ziekenhuis. Als het thema 'omgang met de menopauze op de werkvloer' blijkt te zijn, haalt dit het slechtste in Anna naar boven. Ondertussen is Job helemaal klaar met het pubergedrag van zijn ouders.



De Geknipte Gast
De Geknipte Gast: Afl. 1

Succesvol schrijfster Roxane van Iperen kende een zeer onveilige jeugd. Ze groeide op in een omgeving waarin huiselijk geweld, verslavingen en geldtekorten aan de orde van de dag waren. Ze schreef er indringend over in haar laatste roman Dat beloof ik. Roxane vertelt over hoe deze jeugd haar heeft gevormd en over het gevecht dat ze voert zich hieraan te ontworstelen. Zeker nu de scheiding van haar jeugdliefde en de verhuizing uit 't Hooge Nest, het huis dat haar met het gelijknamige boek internationaal succes bezorgde, de gevoelens van onveiligheid doen terugkeren.



Groeten vanaf de camping
Groeten vanaf de camping: Het kampeerseizoen staat voor de deur en de campingeigenaren bereiden zich

Het kampeerseizoen staat voor de deur en de voorbereidingen zijn in volle gang. Op de mannencamping wordt geklust, geverfd en zelfs geoefend voor een paaldansworkshop. De eerste gasten arriveren op de vrijwilligerscamping en maken hun plekjes gereed. Het seizoen op de familiecamping is al in volle gang en staat volledig in het teken van eieren. De hele familie helpt een handje mee. De verschillende campings laten zien hoe veelzijdig het runnen van een camping kan zijn.





2 voor 12
2 voor 12: Afl. 19

Kennisquiz onder leiding van Astrid Joosten waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.





AFC Ajax
AFC Ajax: GOAL OF THE MONTH AUGUST • Hato, Bounida, Faberski, Taylor, Barron & Keukelaar βœ¨πŸ†

Six of our best goals in august. Which one is your favourite? Vote: www.ajax.nl/goalofthemonth #GOTM β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 179

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Nederland op film
Nederland op Film: In de vroege jaren van de filmcamera kwam er nauwelijks een Nederlander in het bu

In de vroege jaren van de filmcamera kwam er nauwelijks een Nederlander in het buitenland. We hadden er geen geld voor, geen tijd voor en bovendien: hoe moest je je verstaanbaar maken? De meeste mensen spraken geen andere talen. Zo was het buitenland in de vooroorlogse jaren het exclusieve terrein van een kleine groep bevoorrechte Nederlanders. Dat alles veranderde. We kregen meer geld en meer tijd en begonnen schoorvoetend het buitenland te ontdekken.



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

Andy&#39;s moeder Maree staat in de keuken voor de eliminatie-uitdaging. In de eerste ronde moeten de deelnemers gerechten van de familie Allen MasterChef-waardig maken. Degenen die doorgaan naar de tweede ronde, moeten een gerecht maken geïnspireerd door hun eigen familie.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 104

Op landpark Assisië woont Simone in haar kleine huis met slimme opbergruimtes. Ze doet vrijwilligerswerk voor de bewoners met een verstandelijke beperking die op het terrein wonen. * Chef-kok Leon is in Lekkerkerk bij rivierkreeftvissers Jan en Ramona. Als zij zien hoe de Amerikaanse rivierkreeft het polderlandschap vernielt, besluiten ze erop te vissen en zien nu het polderleven weer tot leven komen. * Behangkunstenaars Jaap en Marcelo beschilderen met de hand op behang o.a. bijzondere landschappen. Zo blazen zij dit eeuwenoude ambacht nieuw leven in. * Wat als je van groen houdt, maar geen of weinig tuin hebt? Tuinvrouw Anne geeft tips.



Carrie op Vrijdag
Carrie op Vrijdag: Afl. 1

Baanwielrenner Harrie Lavreys won 3 keer goud op de Spelen in Parijs en voltooide daarmee 'Harrie's Hattrick'. * De IJsselmeervogels kunnen rekenen op een grote groep trouwe supporters en vrijwilligers. Bij Wouter de Boer, Piet Bos en André Beukers zit de liefde voor hun rode club diep verankerd. * Na 57 jaar is de vermiste kotter UK154 dan eindelijk terecht. Te gast zijn visserszonen Pieter en Louw van Slooten en Cees Meeldijk. * Trotse matjesdrager Chicco brengt een muzikale ode aan de mat met een hoop Haagse gezelligheid! * Gina de Boer zingt, samen met de Nick Bult Band, Janis Joplins Piece of my heart.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 250

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Danseres Mercedes laat een onuitwisbare indruk achter op Jaimy. Bij Boris en Sarah is het avontuur net begonnen en wel met een hoogst origineel cadeau.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Bij een misdrijf komt vaak het Nederlands Forensisch Instituut in actie. Zij verzamele

Bij een misdrijf komt vaak het Nederlands Forensisch Instituut in actie. Zij verzamelen sporen op de plaats delict om de dader te vinden. Manon ontdekt dat zelfs een berkenzaadje een spoor kan zijn. Ton is vermoord en Liesbeth lost het op.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 214

Politie ontmoedigt zedenslachtoffers nog steeds om aangifte te doen * Vleessector reageert op rapport over uitbuiting arbeidsmigranten * Terreurorganisatie The Base ook actief in Nederland * Kritiek op nieuw soort huisartsenposten in Rotterdam





De Faker
De Faker: Afl. 10

De familie van der Kooij verwelkomt Noah de Nooij in zijn eigen stad Zeewolde op hun vakantieverblijf. Weet Noah de Faker te ontmaskeren?





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 179

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 180

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Brugklas
Brugklas: Afl. 5

Ryan krijgt gevoelens voor Joy, hetzelfde meisje dat Amir ook leuk vindt. Wat nu?



Gio
Gio: PAIRI DAIZA IS GEWELDIG! WIJ HEBBEN LEUK NIWUWS!πŸ‘€

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Daniel Ricciardo Just LOVES Naming Old F1 Drivers πŸ˜…

Daniel Ricciardo had an incredible time on our final episode of Grill The Grid! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: WHAT'S IN THE SLlME CHALLENGE || Fan Friday

Ik ga de strijd aan om zo snel mogelijk objecten te vinden in de grote slijmkom samen met May-Lin. De winnaar mag 2 hele toffe LEGO Friends sets mee naar huis nemen! Wie gaat er winnen? In de video zijn er 2 LEGO Friends sets te zien: - De Avonturenkamp Boomhut set - De Avonturenkamp Watersporten set Haal het avontuur in huis door gezellig zelf, of samen met je vrienden, geweldige verhalen te bedenken met de LEGO Friends Avonturenkamp sets. Ga jij ziplinen, op beren expeditie, kano varen, buiten schilderen, lekker een dutje doen? Of bedenk je je eigen originele avontuur? Beleef het allemaal met LEGO Friends! (betaalde samenwerking) ⋆ Snapchat: meisje.djamila ⋆ TikTok: DjamilaLy ⋆ Insta: @MeisjeDjamila * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl ➭">Klik hier</a> Iedere π™‘π™π™„π™…π˜Ώπ˜Όπ™‚, π™’π™Šπ™€π™‰π™Žπ˜Ώπ˜Όπ™‚ en π™•π™Šπ™‰π˜Ώπ˜Όπ™‚ een nieuwe video op mijn kanaal π™™π™žπ™¨π™˜π™‘π™–π™žπ™’π™šπ™§ Deze video bevat een betaalde samenwerking met de LEGO Groep. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



AFC Ajax
AFC Ajax: πŸš¨β€Š LIVE 16:00 | Ajax Vrouwen - Fiorentina | UEFA Women's Champions League

De ploeg van Hesterine de Reus speelt zaterdag om 16:00 uur de tweede wedstrijd in de eerste kwalificatie ronde van de UEFA Women's Champions League. β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: INSIDE STORY: Charles Leclerc's Second Monza Victory For Ferrari | 2024 Italian Grand Pri

Relive all the magical moments from the 2024 Italian Grand Prix as Charles Leclerc made more history at Monza, claiming his second victory on Ferrari's home soil in front of the incredible Tifosi. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





SLAM!
SLAM!: ZOVEEL kost een TROUWJURK πŸ˜­πŸ’Έ

Patrick gaat deze week voor de MensenMening de kermis op om te kijken hoeveel mensen uitgeven op de Tilburgse Kermis. Onze juryleden mogen gaan raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



SLAM!
WUKI - SEPTEMBER 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

WUKI came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ More">Klik hier</a> of Wuki? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/wuki/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life





vThorben
vThorben: GRATIS Squad Busters SKIN + ITEMS ! #shor

Kopieer en plak deze link in je browser: <a target="_blank" href="https://link.squadbusters.com/voucher/trader-vThorben #SquadTraderGiveaway">Klik hier</a> #giftedbysupercell Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: MEGARAMP vs OBSTACLES!

Bedankt voor het kijken naar MEGARAMP vs OBSTACLES! In deze video speel ik samen met @MickVanYouTube2 & @Giel1 Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 118

Liveverslag van Vuelta en aandacht voor de Paralympische Spelen.



OnneDi
OnneDi: Alison Botha: OPGESTAAN uit de DOOD?! | MISDAAD & MYSTERIE

*ad | Download Revolut gratis en ontvang €20. De app is gratis en het aanmaken van een account duurt slechts enkele minuten. Download de app via deze link: <a target="_blank" href="https://get.revolut.com/z4lF/onnedi">Klik hier</a> *actie voorwaarden van toepassing. Actie geldig tot 20/10/2024 KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik VOLG MIJ VIA SOCIAL MEDIA β–» INSTAGRAM - <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/Onnedi β–»">Klik hier</a> TIKTOK - @OnneDi β–» FACEBOOK - <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Onnedi... β–»">Klik hier</a> E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



EnzoKnol
EnzoKnol: MINECRAFT SURVIVAL HARDCORE UITSPELEN IN 24 UUR!!

Je kan lid worden via deze link β†ͺ: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/enzoknol/join Je">Klik hier</a> kan doneren via deze link β†ͺ: <a target="_blank" href="https://streamelements.com/enzoknol/tip Het">Klik hier</a> doel van de stream is om binnen 24 uur de Ender Dragon te verslaan! β–¬ Knolpower kledinglijn ➜ <a target="_blank" href="http//:www.knolpower.nl Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube β–¬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en woensdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol β–¬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists β–¬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl β–¬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



vThorben
vThorben: Gratis KRUSTY KASH! #spongebob #brawlstars

Gratis 1000 Kash: <a target="_blank" href="https://link.brawlstars.com/?action=voucher&code=088d2845-8e98-451b-9986-43c6e80fc45d">Klik hier</a> #spongebob #brawlstars #shorts Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 29

Broer en zus Aardewerk gaan naar Friesland en staan stil bij de vele zilveren prijzen die vroeger bij verschillende gelegenheden te winnen waren. Ze beginnen in het Friese Museum in Leeuwarden en eindigen bij de voetbalclub Heerenveen, die ooit de KNVB-beker wonnen. Daar zien ze een zilveren beker die niet van zilver is, zoals de meeste sportbekers alleen maar 'zilver ogen'.





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 105

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Nico-Jan Hoogma blikt terug op de transferzomer: "In al die jaren nog nooit zoveel

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Metamorfose in Almelo | Heracles TV Special

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Sven Kockelmann, Derk Boswijk, Ronald Verkuijl, Edwin de Vries, Marja Tiemens-Idzinga en Susan Smit. Met hen hebben we het over Café Kockelmann, de defensienota, Soldaat van Oranje, de Wereldhavendagen en hoe het is om te debuteren in de auteurswereld.





Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden.

We zien hoe kinderen van verschillende leeftijden samenwerken in een scoutinggroep terwijl ze zich storten in avonturen op het water. Vanaf een grote zeilboot zoekt de groep met schepnetjes naar afval in het meer. Als het plotseling begint te stormen wordt het wel héél spannend en schiet de leiding te hulp.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 25

Julia kan niet slapen omdat ze stappen op het dak hoort. Dat is mevrouw Kosmos die de naar de sterren kijkt. Als Julia door de telescoop kijkt, mist ze de hemel van haar eigen eiland.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 249

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 179

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.